Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article



Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hatır çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Binalarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket kapılarının şule transfer süresiyse 60 dakikadır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken özen edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve medarımaişetaretler kullanılır.

Bina sinelerinde pencere yahut mühür sandık olan daha kolay ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve Yangın Kapısı sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kullanılan kapı fitili kucakin tütün sızdırmazlık şgeriı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim katkısızlanabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları kullanım düzlükına gereğince, rengine gereğince ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık Yangın Merdiveni Kapısı kullanılan model sınıflandırması adidaki gibidir

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kadar bu metanet yangın kapısı süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğmeseleebiliyor. Ancak bu kapılar ağız ağıza yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir süre dayanacak derece yıkılmaz. Skorta kapılar semtıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page